UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
  • search
    Toon filter

Filter behandelwijzen

search
behandelwijzen - 28 maart 2015

Huisarts Barbara Bischot van het antroposofische huisartsencentrum Therapeuticum Aquamarijn in Arnhem heeft in maart brieven gestuurd aan ouders en hun 12- tot 16-jarige dochters in haar praktijk met het advies af te zien van vaccinatie tegen baarmoederhalskanker (HPV).

behandelwijzen - 15 juli 2013

In het Noord-Hollandse Heemskerk, in de buurt van Zaanstad, mogen huiseigenaren in de wijk Waterakkers hun voordeurtje en raamkozijnen niet in de kleur verven die ze zelf mooi vinden.

behandelwijzen - 27 februari 2006

Een Haarlemse antroposofische huisarts beveelt Choleodoron van Weleda aan als cholestrolverlager, terwijl hij de statines maar niets vindt.

behandelwijzen - 08 december 2005

Iscador werkt niet bij de behandeling van kanker. Een van de ernstigste bijwerkingen is een zeldzame levensgevaarlijke, acute overgevoeligheidsreactie.

behandelwijzen - 23 februari 2003

Minister de Geus van Volksgezondheid houdt vast aan zijn voornemen om per 1 maart 2003 de niet-geregistreerde, antroposofische 'geneesmiddelen' tot onwettig te verklaren.

behandelwijzen - 11 november 2002

Van oudsher hebben fabrikanten en importeurs van homeopathische en antroposofische middelen zich mogen verheugen in een voorkeursbehandeling door de Nederlandse overheid.