UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: Annepaul Roukema | Geplaatst: 13 juni 2005

‘Ik ben een beetje teleurgesteld’

Kan een mens van Multiple Sclerose genezen door simpelweg te bidden? Voor de ziekte bestaat (nog) geen medicijn. Aleida Eltingh (42) uit Apeldoorn lijdt al twintig jaar aan de letterlijk zenuwslopende aandoening. Vol goede moed ging ze op 23 mei 2003 met bed en al naar een gebedsgenezingdienst. Onder het credo ‘ wonderen bestaan nog’ […]

Kan een mens van Multiple Sclerose genezen door simpelweg te bidden? Voor de ziekte bestaat (nog) geen medicijn. Aleida Eltingh (42) uit Apeldoorn lijdt al twintig jaar aan de letterlijk zenuwslopende aandoening. Vol goede moed ging ze op 23 mei 2003 met bed en al naar een gebedsgenezingdienst. Onder het credo ‘ wonderen bestaan nog’ bad evangelist Jan Zijlstra voor haar. ‘God zal het de komende tijd af maken’, zei hij tegen Aleida. Nu ligt ze nog steeds ziek in haar bed. ‘Ik ben gewoon een beetje teleurgesteld.’
Lees verder op: www.kwakzalverij.nl/pdf/04-02teleurgesteld.pdf

Annepaul Roukema

journalist

Gerelateerde artikelen

artikelen - 27 mei 2024

De inspectie kan gebedsgenezer Tom de Wal, die zich misdraagt als een Jomanda 2.0, niet aanpakken, stelde Pia Dijkstra, minister van Volksgezondheid tijdens het Kamervragenuurtje.

artikelen - 11 augustus 2012

De particuliere hogeschool Saxion Next heeft drie nieuwe post-hbo-opleidingen ontwikkeld op CAM-gebied (complementary alternative medicine). De opleidingen concentreren zich op fytotherapie, op natuurvoeding en op orthomoleculaire suppletie en traditionele Chinese geneeswijzen/acupunctuur.

artikelen - 15 maart 2012

Saxion Next, een ‘particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs’ is niet ‘transparant’ geweest over haar opleiding CAM (Complementary and Alternative Medicine).