UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: de Webredactie | Geplaatst: 16 maart 2007

The Health Robbers

De bekende auteurs Barrett en Jarvis geven in 36 hoofdstukken een duidelijk en compleet overzicht van alternatieve geneeswijzen in de moderne tijd.

Ed. Stephen Barrett en William T. Jarvis. 1993.

Prometheus Books Buffalo New York.

ISBN 0-87975-855-4. 526 bldz. Prijs ca. € 35.

 

De beide redacteuren zullen bij lezers van het Actieblad geen introductie nodig hebben. Barrett houdt de prachtige website Quackwatch in de lucht en heeft zijn sporen meer dan verdiend. Het boek bevat bijdragen van vele experts, het leest vlot en is ook geschikt als naslagwerk. Het boek is vanuit de juiste mentaliteit geschreven, getuige bijvoorbeeld de titels van enkele van de hoofdstukken: “How to spot a nutrition hustler, Acupuncture: don’t get stuck”, “The Make-Believe Doctors, Quackery and the media”, enzovoorts.

 

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site.

 

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

artikelen - 01 juli 2012

De bekende Amerikaanse kwakzalverbestrijder Stephen Barrett, webmaster van de website Quackwatch, heeft om geldelijke steun gevraagd om hoogoplopende advocaatkosten te kunnen betalen.

page - 15 juli 2010

The Dutch Society Against Quackery dates back to 1880 and is probably the oldest as well as the largest of its kind in the world.

artikelen - 05 juli 2010

De Amerikaanse arts Stephen Barrett en zijn Quackwatch, plus het National Council Against Health Fraud zijn aangeklaagd.