De Elektronische Nieuwsbrief van de VtdK

25 apr 2003 | Van de Webredactie | Laatste wijziging: 14 sep 2010

Iedereen kan zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de VtdK. Men hoeft geen lid van de VtdK te zijn en ook geen abonnee van het Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij.


Op gezette tijden stuurt de VtdK een Elektronische Nieuwsbrief uit. Deze bestaat doorgaans uit een korte inleiding, en daarna een overzicht van (een selectie uit) recent verschenen stukken op de website, en wel in volgorde van verschijning: oudste bovenaan. Als u niet dagelijks of wekelijks de website van de VtdK bezoekt, wordt u zo op de hoogte gehouden van de 'nieuwe aanwinsten'.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, dan kunt u dat op elke pagina (ook deze) doen.

U gaat naar waar er staat: NIEUWSBRIEF AAN- OF AFMELDEN, dan vult u uw e-mailadres in in het lege hokje. U hoeft dus niet eerst lid of abonnee te worden, zeker niet als u het al bent!). Daarna maakt u door klikken op het blauwe vakje 'aan of afmelden' daaronder, de melding definitief.

Als alles goed is gegaan, dan komt er een groen hokje waarin staat dat het gelukt is. Tikt u iets in dat kennelijk fout is, bijvoorbeeld met een spatie erin, of zonder @-symbool, dan krijgt u een rode foutmelding, en dat gebeurt ook als het e-mailadres al geregistreerd was.

Uw e-mailadres wordt als alles correct gaat, opgeslagen in een verder voor niemand toegankelijke anonieme lijst. Als dat e-mailadres in de ledenadministratie van de VtdK voorkomt, wordt daar wel automatisch aangetekend 'ontvangt E-nieuws'.

Afmelden gaat bijna net zo, alleen moet u dan niet vergeten het rondje 'Afmelden' (onder het ingetikte e-mailadres) aan te klikken. Ook in dit geval wordt in het ledenbestand aangetekend dat uw e-mailadres geen E-nieuws ontvangt (als dat adres tenminste in de administratie staat). Als u een e-mailadres afmeldt dat niet in het bestand voorkomt (bijvoorbeeld door een tikfout), dan krijgt u een foutmelding.  Voor de e-mailadressen maken hoofdletters of kleine letters niets uit. 

 

Op de homepagina is ook een dergelijke aan- en afmeldmogelijkheid, iets anders opgemaakt  (onder een blauw balkje met de tekst 'Nieuwsbrief aan- of afmelden').

 

Adreswijziging leden

Als u als lid uw e-mailadres wijzigt, en u wilt op het nieuwe adres weer de nieuwsbrief ontvangen, dan kunt u natuurlijk door af- en aanmelding zelf veranderingen aanbrengen. Maar bij die wijzigingen voor de nieuwsbrief wordt er geen adres veranderd in het adressenbestand van de administratie. Als u uw adreswijziging aan de administratie doorgeeft, wordt de nieuwsbriefverzending in een moeite door aangepast.


 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

NIEUWSBRIEF AAN- OF AFMELDEN

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site. Vul uw e-mailadres in en meld u aan!
Uw e-mailadres: 
Aanmelden Afmelden