Door: de Webredactie | Geplaatst: 12 augustus 2007

Actie Steun de VtdK: de financiële thermometer

Door de uitspraak in hoger beroep in de zaak Sickesz, is de Vereniging tegen de Kwakzalverij in ernstige, financiële moeilijkheden geraakt. De verontwaardiging is groot blijkens vele, hartverwarmende steunbetuigingen die we krijgen.

Actie Steun de VtdK: de financiële thermometer

Ons rekeningnummer: 32237, t.n.v. Vereniging tegen de Kwakzalverij te Sleeuwijk. (For international donations, you may need IBAN and BIC, for these see the general site of the associaton).

Hieronder volgt een cumulatief overzicht van de gulle giften die we ontvingen.
Update 10 juni: De steun is overweldigend! Tot nu toe hebben we al €3.900 binnengekregen en dit is nog zonder al het geld dat Stichting Skepsis voor ons aan het inzamelen is en ook zonder bedragen die zijn toegezegd.
Update 14 juni: Bovenstaand bedrag is toegenomen tot €8.800!
Update 16 juni: Het geld blijft binnenkomen, nu al €10.300 op de rekening.
Update 18 juni: Inmiddels is er €15.800 op onze rekening bijgeschreven!
Update 19 juni: We zitten op €18.200.
Update 25 juni: Het binnengekomen bedrag is opgelopen tot €23.100.
De Stichting Skepsis, die ook geld voor ons aan het inzamelen is, heeft bovendien €5.500 voor ons opgehaald!
Update 9 juli: En we strijden lustig verder! Inmiddels staat de thermometer op €31.750.
Ook het buitenland helpt: de James Randi Educational Foundation stuurde ons een cheque van USD 2.000 (€1.500). Thank you James Randi!
Update 19 juli: Gelukkig nog geen einde aan de stijgende lijn. We zullen het geld hard nodig hebben! De stand is nu: €39.482.
Update 20 september: Inmiddels zijn wij de €50.000 gepasseerd.

Hartelijk dank!! Wij proberen de gulle gevers die geld hebben overgemaakt n.a.v. het Sickeszarrest persoonlijk te bedanken. Soms is dat onmogelijk, omdat gegevens van de gevers ontbreken. Daarom dit bedankje op de website.

 

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site.

 

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

artikelen - 29 maart 2023

Zo’n 150 kwakzalvers gebruiken de dna-test van iGene als diagnosehulp. Ze claimen van alles terwijl genetica-kennis nog in de kinderschoenen staat.

artikelen - 29 maart 2023

In Preventief Medisch Centrum (PMC) van Robbert Trossèl worden onbewezen behandelingen als chelatietherapie, celtherapie en darmspoeling aangeboden. Trossèl blijkt de Inspectie voor de Gezondheidszorg op zijn dak te hebben gehad.

artikelen - 25 maart 2023

Buitenlandrubriek met o.a.: Sociale media moeten inzicht geven in screening op reclame alternatieven / President Mexico deelt foto van wat volgens hem een ‘elf’ is.