UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: de Webredactie | Geplaatst: 24 juni 2007

Word lid van de VtdK

Na de recente uitspraak van het gerechtshof heeft de Vereniging tegen de Kwakzalverij (VtdK) een hartverwarmende hoeveelheid steunbetuigingen ontvangen. Daarnaast hebben zich veel mensen aangemeld als nieuw lid om met ons mee te strijden tegen kwakzalverij in de ruimste zin van het woord. De VtdK gaat onverdroten voort met haar activiteiten en heeft daarbij ook […]

Na de recente uitspraak van het gerechtshof heeft de Vereniging tegen de Kwakzalverij (VtdK) een hartverwarmende hoeveelheid steunbetuigingen ontvangen. Daarnaast hebben zich veel mensen aangemeld als nieuw lid om met ons mee te strijden tegen kwakzalverij in de ruimste zin van het woord. De VtdK gaat onverdroten voort met haar activiteiten en heeft daarbij ook uw hulp nodig.

Iedereen die de doelstelling van de Vereniging onderschrijft kan lid worden. Het is een misverstand dat het lidmaatschap voorbehouden zou zijn aan artsen en apothekers. Een belangrijk deel van de leden behoort tot andere beroepsgroepen. De contributie bedraagt minimaal € 40,- per jaar. Voor studenten en leerling-verplegenden € 10,-.

Aanmelden kan hier.

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site.

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

artikelen - 25 maart 2024

EMDR- en hypnose-therapeute Mariska Bruinenberg heeft geen psycho-diploma, maar behandelt wel complexe aandoeningen als PTSS, relatieproblemen, seksueel misbruik en tinnitus. Ook bij kinderen.

artikelen - 25 maart 2024

Buitenlandrubriek met o.a.: Vier op de tien Zweden geloven in paranormale zaken / Indiaas ayurvedisch topmerk mag geen reclame meer maken.

artikelen - 11 maart 2024

De snelgroeiende religieuze organisatie Frontrunners hanteert nepgenezingen als verdienmodel. Jomanda 2.0 is opgestaan.