UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: de Webredactie | Geplaatst: 18 april 2005

Oproep: Vinger aan de Pols wil een uitzending maken rond kwakzalverij in Nederland

Hilversum 18 april 2005, AVRO’s Vinger aan de Pols, gepresenteerd door Pia Dijkstra, wil een uitzending maken rond kwakzalverij in Nederland. In een 40 minuten durende uitzending willen we aandacht besteden aan mensen die hier het slachtoffer van geworden zijn. Van veel kwakzalvers is bekend dat ze gebruik maken van mensen in een kwetsbare positie. […]

Hilversum 18 april 2005,

AVRO’s Vinger aan de Pols, gepresenteerd door Pia Dijkstra, wil een uitzending maken rond kwakzalverij in Nederland. In een 40 minuten durende uitzending willen we aandacht besteden aan mensen die hier het slachtoffer van geworden zijn. Van veel kwakzalvers is bekend dat ze gebruik maken van mensen in een kwetsbare positie. We zijn geïnteresseerd in welke beloftes er aan patiënten gedaan zijn en wat daarvan terecht is gekomen.

Om deze uitzending mogelijk te kunnen maken is het van belang dat Vinger aan de Pols in contact komt met mensen die zoiets meegemaakt hebben. In ons werk krijgen de redacteuren van Vinger aan de Pols dagelijks te maken met gevoelige en zeer persoonlijke informatie waar integer en zorgvuldig mee omgegaan wordt. Ons doel is om inzicht te krijgen in de verhalen van slachtoffers, of die verhalen daadwerkelijk tot een uitzending zullen leiden zal op een later tijdstip bepaald worden en in overleg gaan met de mensen zelf.

Mocht u het slachtoffer geworden zijn van een kwakzalver of kent u mensen die zoiets hebben meegemaakt, dan hoop ik dat u contact met mij wilt opnemen. Ook bij vragen kunt u contact op nemen met de redactie van Vinger aan de Pols via onderstaand telefoonnummer.

Namens de redactie,

Sigal Wijgand

Redactie Vinger aan de pols

035-7733515

sigal.wijgand@medicalmultimedia.nl

Vinger aan de Pols is de medische talkshow van de AVRO gepresenteerd door Pia Dijkstra. Het programma wordt elke woensdag uitgezonden om 19.50 uur op Nederland 2. Er kijken tussen de 600.000 en 900.000 mensen naar Vinger aan de Pols die het programma waarderen met gemiddeld een 8.

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

podcasts - 14 februari 2024

Cees Renckens was te gast bij de podcast Op je gezondheid om te praten over kwakzalveritus, ook wel 'kwakzalverij' genoemd.

tijdschrift - 15 januari 2024

Hoe om te gaan met misinformatie? Piet Borst gaat daarop in aan de hand van twee nieuwe boeken.

shop - 24 december 2023

Het boek 'Met het vizier op Kackadoris' van Cees Renckens is in vierde druk beschikbaar. Nieuwe leden krijgen het boek gratis.