UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: Martijn ter Borg | Geplaatst: 05 januari 2011

Kwakzalverij op Hogeschool Meppel

De website GeenStijl waarschuwde gisteren voor de hogeschool Meppel, die kwakzalvers-opleidingen op HBO-niveau aanbiedt.

De website GeenStijl waarschuwde gisteren voor de hogeschool Meppel, die kwakzalvers-opleidingen op HBO-niveau aanbiedt, met docenten in o.a. de astrologie, Bach bloesemtherapie, hydrotherapie en fytotherapie! De inspectie heeft inmiddels verklaard dat deze hogeschool helemaal geen hbo is.

Martijn ter Borg

Martijn ter Borg studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hierna heeft hij een jaar als arts-assistent interne geneeskunde gewerkt in het IJsselland ziekenhuis te Capelle aan den IJssel om in 2004 te starten met een promotieonderzoek naar de behandeling van chronische hepatitis B. Hij heeft meerdere medisch wetenschappelijke publicaties over dit onderwerp in binnen en buitenland op zijn naam staan over dit onderwerp. In 2008 is hij gepromoveerd op het proefschrift ‘Immune Modulating Therapy and its Viral Kinetics in Chronic Hepatitis B’. In 2007 is hij gestart met zijn opleiding tot maag-darm-leverarts in het Deventer ziekenhuis te Deventer en vervolgens in het Erasmus MC te Rotterdam. Sinds maart 2013 is hij werkzaam als maag-darm-leverarts op de afdeling maag-darm-leverziekten van het Máxima Medisch Centrum.

Gerelateerde artikelen

artikelen - 05 oktober 2018

De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) is de winnaar van de Meester Kackadorisprijs 2018 geworden.