UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: C.N.M. Renckens | Geplaatst: 13 juli 2005

12th European Skeptics Congress Brussel 13-16 0ktober 2005

Van 13 tot 16 oktober 2005 vindt in Brussel het 12de European Skeptics Congress plaats, ditmaal onder de titel ‘Pseudoscience, alternative medicine, and the Media’. Het congres wordt door onze bevriende en zeer kundige Belgische skeptici – Wim Betz, Tim Trachet en Tom Schoepen – georganiseerd en het programma ziet er nu al zeer interessant […]

Van 13 tot 16 oktober 2005 vindt in Brussel het 12de European Skeptics Congress plaats, ditmaal onder de titel Pseudoscience, alternative medicine, and the Media’. Het congres wordt door onze bevriende en zeer kundige Belgische skeptici – Wim Betz, Tim Trachet en Tom Schoepen – georganiseerd en het programma ziet er nu al zeer interessant uit. Sprekers zijn o.m. afkomstig uit België, Nederland, Engeland, USA, Canada en Spanje.
Zie verder onder: http://alpha.uhasselt.be/~gjb/esc2005/

Het congres biedt u de mogelijkheid om met geestverwanten te spreken in een ontspannen en informele sfeer. De Belgische gastvrijheid zal ongetwijfeld borg staan voor een aangename tijdpassering in de vrije uren. Leerzaam zal het zeker ook zijn.

 

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site.

C.N.M. Renckens

Gerelateerde artikelen

tijdschrift - 12 april 2020

De echtgenoot van de Curaçaose minister Camelia Römer is ayurvedaspecialist en heeft belang bij opname van ayurveda in het zorgpakket.

tijdschrift - 12 april 2020

De NVBT organiseerde een natuurlijk congres voor tandartsen met een open mind.

artikelen - 10 juni 2012

De Vereniging tegen de Kwakzalverij (VtdK) heeft geprotesteerd tegen de zes accreditatiepunten die deelnemers aan het congres Heel de Mens krijgen toegekend.