Een nieuwe lente, een nieuwe therapie: Kleurenpunctuur!

Even googelen levert echter de website www.kleurenpunctuur.nl op met een lijst van vrolijk ogende kleurenpuncturisten. De meesten zijn multitalenten, die naast kleurenpunctuur ook andere technieken beheersen zoals de Kirlian-fotografie (voor de diagnose natuurlijk), Aurareading & Chakrahealing, Voetreflexologie, Bach Bloesem Remedies en Reiki.

U vraagt zich af hoe het werkt? Nou gewoon: de behandelaar heeft een soort zaklantaarntje met een puntvormig gekleurd lichtje dat op een acupunctuurpunt gezet kan worden en zie, al uw gezondheidsklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik citeer de website: “Kleurenpunctuur werkt bij lichamelijke en geestelijke klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, depressie, leerproblemen, stress, burn-out. Ook zijn er behandelingen om pijn te “verlichten”, de weerstand te versterken, maar ook om licht te laten vallen op wie je in wezen bent.
Behalve gekleurd licht gebruikt de therapeut soms ook speciaal geslepen kristallen.
De behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed”

Wilt u zich verdiepen in deze materie? Er zijn belangwekkende artikelen verschenen in tijdschriften zoals Onkruid en het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige. Bent u toe aan een nieuwe wending in uw carrière? Mooi, want de cursussen van het Instituut voor Kleurenpunctuur zijn toegankelijk voor iedereen. Het examen kleurenpunctuur is dit jaar al geweest in februari, maar volgend jaar komt er ongetwijfeld een nieuwe kans. Of is deze website toch een nog niet ontdekte 1 aprilgrap?

Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij

Schrijf je in en ontvang het Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij (NTtdK).

Word lid east
Kwakzalverij