UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: de Webredactie | Geplaatst: 26 februari 2022

Cees Renckens over chiropractie bij Omroep Wetering

Cees Renckens werd geinterviewd door Omroep Wetering vanwege de VtdK-oproep tot een verbod op chiropractie.

Cees Renckens over chiropractie bij Omroep Wetering

Foto: Pixabay

De VtdK vindt dat chiropractie verboden moet worden, onder meer naar aanleiding van dit bericht. Cees Renckens werd daarover geïnterviewd door Omroep Wetering.

Het gesprek is op de radio geweest in de programma’s Mens & Samenleving van SCHIE FM, Het Regiomagazine van Omroep Vlaardingen en bij De Late Avond, een samenwerking van 13 lokale omroepen. Het gesprek zit bij dit artikel ook in de bijlage.

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

artikelen - 26 september 2023

Buitenlandrubriek met o.a.: Voedingsinfluencers krijgen betaald voor het tegenspreken van wetenschapsnieuws / Fact checking haalt claims van Robert F. Kennedy onderuit.

tijdschrift - 23 augustus 2023

Nog op dezelfde dag waarop de rechter chiropractor Jonk vrijsprak van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel bracht de VtdK een persbericht uit, waarin onder andere een beroepsverbod voor chiropractoren werd geëist. De lezers van ons blad kennen de casus ook reeds uit het NTtdK-artikel Onbegrijpelijke vrijspraak na bijna fatale nekmanipulatie door chiropractor. (NTtdK, december […]

tijdschrift - 23 augustus 2023

Lees het NTtdK 2023, nr 2 integraal, met oa: nieuws over het symposium, een antroposoof met een lintje en evidence versus science based?