UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek

Genezende glazen vormpje van BioGenesis

Zie ter illustratie onderstaand fragment, met vele andere voorbeelden te vinden op www.biogenesiseurope.nl :
‘De Wings brengen de cellen terug naar het pad van de Waarheid en Licht. Het ondersteunt de genezing van zowel verslavingen als verkeerd gerichte groei van cellen (zoals fistels en kanker0. Het is een aanvullende ondersteuning in het afbreken van de verkeerd gerichte groei van de cellen. Als volgt te gebruiken: Zet de Wings in een glas of kan, vullen met water en een nacht laten staan. Drink het water de volgende ochtend. Verwijder de Wing voor het drinken of schenken. Om de effecten te verhogen kun je de BioAmplifier met zijn ovale zijde naar het glas of de kan toe zetten. Doe dit telkens weer.’
Niet helemaal te begrijpen dat mensen hier intrappen, maar ik ken een aantal slachtoffers.
W. D.

Antwoord webredactie
Ja, het is inderdaad een wonder dat er mensen zijn die dit geloven. We hebben daarom toch maar een aparte bespreking gewijd aan deze vorm van kwakzalverij (klik hier voor het artikel).

Naschrift april 2009
Op de site http://www.harmonizing-energy.com/BioGenesis/biogenesis_tools.htm#bo (inmiddels is deze website verwijderd) zijn expliciete verwijzingen naar fistels en kanker verwijderd. Voor de goede lezer zal ‘celgroei terug naar de perfecte staat brengen’ (bij de Wing of Genesis) waarschijnlijk op hetzelfde neerkomen.

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site

Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij

Schrijf je in en ontvang het Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij (NTtdK).

Word lid east
Kwakzalverij