UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: Catherine de Jong | Geplaatst: 17 juni 2012

Gratis armband cadeau bij Kwakopleiding Homeopathie of Natuurlijke Geneeskunde

Het opleidingsinstituut Scheidegger biedt op zijn website twee opmerkelijke opleidingen aan.

Gratis armband cadeau bij Kwakopleiding Homeopathie of Natuurlijke Geneeskunde

“Schrijf je vóór 1 juli in voor deze opleiding en ontvang een stijlvolle Otazu-armband t.w.v. € 125,-!” luidt de wervende tekst waarmee toekomstige homeopaten en natuurgenezers gestimuleerd worden om zich in te schrijven.

Vakopleiding Homeopathie

Er valt nog meer interessants te lezen op deze website, zoals: “Het beroep van klassiek homeopaat biedt veel voldoening. Het is prachtig om patiënten op een diep niveau te zien genezen, daarin te kunnen begeleiden en zelf steeds weer geraakt te worden door dit wonder.“ Gelukkig kunnen belangstellende snel beginnen met de opleiding want “Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Het is voldoende om Interesse in en motivatie voor gezondheidszorg en alternatieve geneeswijzen te hebben. Deze opleiding wordt verzorgd op MBO+-niveau.“ Prettige bijkomstigheid is dat de opleiding niet al te lang duurt: “Deze opleiding bestaat uit 3 modules van elk 8 lessen (waaronder een les getiteld Homeopathie de ultieme nepper?), waarvan 6 bijeenkomsten en 2 e-Learninglessen.” En na een praktijkopdracht en een examen kan je direct aan de slag. Tenslotte is ”de klassieke homeopathie een van de snelst groeiende natuurlijke geneeswijzen. Dit komt door het succes van de behandelingen.” De hele opleiding kost € 1585,-. Bij betaling ineens krijg je een korting van € 100,-.

Vakopleiding Natuurlijke geneeskunde

“Kies voor een beroep met toekomst” luidt de wervende tekst waarmee studenten gelokt worden. Het beroep natuurgeneeskundige richt zich niet alleen op het bevorderen van de gezondheid; er komt heel wat meer bij kijken. In het natuurgeneeskundig handelen wordt de gehele mens (de zieke) benaderd en is er geen verschil tussen lichaam en geest of eenzijdige aandacht voor zieke organen.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om de Vakopleiding Natuurlijke Geneeskunde te volgen. Wel is een algemene ontwikkeling op minimaal mbo-niveau gewenst. Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Inzet en motivatie voor de gezondheidszorg zijn de belangrijkste voorwaarden. Het vakkenpakket is overzichtelijk en bestaat uit massage, geneeskrachtige baden, acupunctuur, paranormale genezing, reflexzonetherapie, edelsteentherapie, de toepassing van planten en kruiden in de geneeskunde, homeopathie en aromatherapie.

De opleiding bestaat uit 4 modules van 8 lessen. De modules rond je af met een praktijkgericht examen, praktijkexamen of een praktijkgerichte opdracht. Als je alle modules voldoende gescoord hebt, dan ontvang je het officiële diploma ‘Vakopleiding Natuurlijke Geneeskunde’ van Scheidegger Opleidingen. Deze opleiding is wat duurder en kost € 1925,-. Bij betaling ineens krijg je een korting van € 125,-.

 

Als opleidingsinstituut Scheidegger met deze inspanningen de vraag naar behandelaars voor hulpzoekende patiënten opgelost heeft, dan kunnen we in de medische faculteiten onze medische studenten cursussen typen, administratie en boekhouden gaan geven om zo het tekort aan arbeidskrachten in de administratieve sector op te heffen.

Opleidingsinstituut Scheidegger verdient hiermee een nominatie voor de Meester Kackadorisprijs die onze vereniging elk najaar uitreikt aan de persoon of instantie die in de ogen van de jury de kwakzalverij in Nederland het meest bevorderd heeft.

Catherine de Jong

Gerelateerde artikelen

shop - 24 december 2023

Het boek 'Met het vizier op Kackadoris' van Cees Renckens is in vierde druk beschikbaar. Nieuwe leden krijgen het boek gratis.

artikelen - 12 oktober 2023

Op zaterdag 7 oktober vond het jaarlijkse symposium van de VtdK plaats. Dit jaar was het thema ‘Fysiotherapie en de grens met wellness en niet- reguliere behandelwijzen’. Bekijk de video’s van de lezingen.

artikelen - 17 juli 2023

Vijf organisaties zijn genomineerd voor de Meester Kackadorisprijs 2023: De Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie, LINDA, De Nationale Gezondheidsbeurs, KRONCRV en de website Kanker.nl.