UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: Jan Willem Nienhuys | Geplaatst: 06 augustus 2009

Angst in achterkamertjes voor vaccinatie tegen Mexicaanse griep

De zich medisch researchjournaliste (noot 1) noemende Désirée L. Röver is al meer dan tien jaar bezig met campagne voeren tegen vaccinaties. Afgelopen dinsdag sprak ze in een achterzaaltje voor een gehoor dat was gerecruteerd via de Verontruste Moeders. De journalist Jan Willem Navis ging voor Sp!ts kijken, en een Skepsis-activist ging met hem mee. Navis’ onthullende verslag staat heden in de krant.

Angst in achterkamertjes voor vaccinatie tegen Mexicaanse griep

Röver is aan een promotietour bezig voor haar boek Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins als een ‘Deus ex vagina’. De website GeenStijl brandde haar vorige week genadeloos af in het artikel ‘Pas op voor mevrouw Désirée Röver’. Dat was naar aanleiding van een YouTube-filmpje van 3 juli 2009, waar de liefhebbers kunnen kijken naar hoe ze met verwilderde ogen negen minuten lang onzin uitslaat.

Röver breit van alles aan elkaar vast: de chemtrails, het merkwaardige monument in Georgia (Nederlandse uitleg op Wikipedia) waar de geheime plannen van de Nieuwe Wereld Orde zouden staan ingebeiteld, de wereldbevolking die volgens Röver 4,8 miljard bedraagt (kennelijk zijn in het diepst geheim al 2 miljard mensen omgebracht), enzovoort. Niet door Navis vermeld is het feit dat terloops de Protocollen van de Wijzen van Zion ook nog even langs kwamen (de beruchtste literaire vervalsing ooit, en bovendien een factor in de Holocaust).

In de kolommen van het Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij (118.1, maart 2007) vermeldde ik al dat Röver ook gelooft in een samenzweringstheorie rond de ziekte van Lyme.
Ze heeft volgens deze site (profiel geïnactiveerd) de vurige ambitie om allerlei far-out alternatieve geneeswijzen te propageren.

Röver heeft kennelijk het idee dat vaccinatie tegen griep (drie miljoen prikken per jaar in Nederland) en vaccinatie tegen kinderziekten (ruim twee miljoen prikken tegen in totaal tien ziekten) schadelijk zijn omdat ze het immuunsysteem verzwakken. Dat ze dat doen leidt ze in het filmpje af uit het feit dat kindertjes in crèches vaak snotneuzen hebben. De werkelijkheid is dat het immuunsysteem naar schatting permanent voldoende cellen in voorraad heeft om heel veel vaccinaties tegelijk aan te kunnen, en natuurlijk ook om op de natuurlijke manier kennis te maken met de honderden virussen die infecties van de bovenste luchtwegen veroorzaken.

Het artikel ‘Griepvaccin weapon mass destruction‘ uit Sp!ts van heden wordt warm aanbevolen.

 

Naschrift 9 augustus 2009

De Telegraaf van gisteren had een tamelijk uitvoerig stuk over Désirée Rövers, getiteld

Aanvoerster hetze tegen griepprik blijkt discipel van sinistere complottheoriën
Anti-vaccinatie-extremist ontmaskerd
door Charles Sanders.

De journalist vermeldt dat Désirée Röver nog ‘onlangs’ voor een ‘bomvolle’ zaal sprak, namelijk in Oirschot, maar die informatie lijkt van Désirée Röver zelf te komen, en een zaal met 30 stoeltjes is al gauw vol. Waarschijnlijk is bedoeld een lezing op 25 maart 2009 over HPV. Aan de journalist onthult ze al iets meer over haar antisemitische fantasieën. De complotteurs die achter de plannen zitten om de mensheid uit te roeien door middel van griep- en andere vaccins, zijn allemaal afstammelingen van de Khazaren, een van oorsprong Zuid-Russisch volk dat zich in 740 tot het jodendom heeft bekeerd. Prominente Khazaren zijn Rockefeller, Rothschild, Brezinski en Kissinger, die eigenlijk satansvereerders zijn. Kortom, Désirée Rövers is eigenlijk onze eigen David Icke, alleen heeft zo nog maar één boek geschreven en David wel 17 – en die is nog vier jaar jonger ook. Een saillant detail is dat Désirée Röver zegt: “Als ik na een verkeersongeluk bloed nodig zou hebben, wil ik een product met zeewater toegediend krijgen. Want bloed van een ander heeft ook de handtekening van die ander. Mij niet gezien.”

 

Naschrift 14 augustus 2009

Revu 33/09, 12 augustus tot en met 18 augustus heeft een reportage over exact dezelfde bijeenkomst in Amersfoort. op pagina 28-32. Behalve een sfeertekening ook interviews met Roel Coutinho en oud-RIVM-man Ben van der Zeijst. Coutinho beschouwt de antivaccinatielobby als een religie, en Van der Zeist denkt dat het succes van de vaccinatie de antiprikkers helpt: niemand weet meer hoe dodelijk die ziekten zijn.

 

Noot

1. Mw. Röver is eigenaar van het eenmansbedrijfje Desiree Rover Copy, dat zich volgens de Kamer van Koophandel bezighoudt met: Pr- en vertaalwerkzaamheden, het schrijven van teksten voor theater en reclame, artikelen voor tijdschriften, boeken, informatiemateriaal, samenvattingen, ontwerp/vormgeving, fotografie, organisatie seminars, lezingen en workshops (ten behoeve van internationale wetenschappers).

 

Jan Willem Nienhuys

Gerelateerde artikelen

artikelen - 27 mei 2024

Buitenlandrubriek met o.a.: Amerikaanse verpleegkundige beboet voor vervalsen van vaccinatiebewijzen / ‘Meatfluencers’ staan een dieet van alleen maar vlees voor.

artikelen - 25 januari 2024

Buitenlandrubriek met o.a.: Homeopathie niet meer vergoed in Duitsland / Amerikaanse verloskundige gaf 1500 kinderen nep-vaccinaties.

artikelen - 26 september 2023

Buitenlandrubriek met o.a.: Voedingsinfluencers krijgen betaald voor het tegenspreken van wetenschapsnieuws / Fact checking haalt claims van Robert F. Kennedy onderuit.