UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: Broer Scholtens | Geplaatst: 31 januari 2015

Hugo Asberg en zijn dolfijnendruppels

Gekkigheid kent geen grenzen. Healer en stoelmasseur Hugo Asberg in Uithoorn heft energetische blokkades op met water waar dolfijnen door heen hebben gezwommen.

Hugo Asberg en zijn dolfijnendruppels

Elke dag een druppeltje bijvoorbeeld onder de tong of een flesje met dit dolfijnenwater aan een zilveren hangertje om de hals, doet wonderen en brengt iemand weer ‘bij zijn gevoel’, zo toetert de uitvinder van Asberg Dolfijn Energetica. De druppels kunnen ook in het badwater worden gedruppeld. De healer verkoopt flesjes met dertien verschillende ‘remedies met helend vermogen’. Enkele van deze flesjes zijn ‘speciaal’-ontwikkeld voor kinderen.

De dolfijn-energie in deze flesjes is breed inzetbaar, leert Asberg goedgelovigen tijdens cursussen. Hij noemt ‘healings, meditaties, ontspanningsoefeningen, bij regressie- en reïncarnatietherapie, bij (stoel)massages en bij het zuiveren van ruimtes.’ Er zijn inmiddels enkele energiegelovige en paranormale collega’s die zijn flesjes hebben aangeschaft en bij behandelingen gebruiken.

Dolfijnen, zo vermoedt Asberg, hebben een bijzonder geneeskrachtige uitstraling: ze zijn een en al levensvreugde en speelsheid. Dat overdragen, daar gaat het de healer om. En dus toog Asberg met collega-healers naar de Rode Zee om water van daar mee te nemen, water dat er rond een school dolfijnen stroomde. Hij verzamelde die ‘dolfijn-energie’ in een flesje, legt Asberg uit. Het opgeviste water vorm ‘het wezen (frequentie) van wilde dolfijnen’ uit de Rode Zee. Het Rode Zee-water gebruikt hij als ‘informatiedrager’ voor de productie van zijn ‘remedies’; in feite flesjes met brandewijn waarin hij de ‘dolfijnen-energie’ heeft ingestraald. De brandewijn dient ter conservering van zijn ‘energetische dolfijnen.’

Zo hoef je niet meer naar dolfijnen toe om contact te maken: ‘de remedies brengen je spelenderwijs in verbinding met de frequenties van het dolfijnenbewustzijn’. Asberg en een aantal collega-healers hebben deze ‘remedies’ meer dan een jaar getest. ‘Ze werken echt en dringen diep door op dna-niveau’, zo ontdekte Asberg tijdens deze proef. Hij combineert zijn dolfijnendruppels het liefst met stoelmassage.

Auteur Broer Scholtens

Broer Scholtens

Broer Scholtens (1949) studeerde scheikunde aan de Universiteit Utrecht en promoveerde er op onderzoek naar batterijen. Hij werkte vier jaar bij het tijdschrift De Ingenieur en bijna dertig jaar als wetenschapsjournalist bij de Volkskrant. Hij schreef jarenlang over technologie, (wind)energie, gezondheid, voeding en consumentenproducten.

Gerelateerde artikelen

artikelen - 01 juli 2018

ADHD en ASS (Autisme) zijn niet te behandelen met paarden als therapeutisch hulpje, zoals Cref-adepten claimen. Het is kwalijke onzin.