UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: de Webredactie | Geplaatst: 17 oktober 2005

Bruno Santanera en de merknaam Biostabil

Van de Sloterdijk Tandzorg Kliniek ontvingen wij in juni 2005 het onderstaande persbericht over de merknaam Biostabil met het verzoek dit op onze website te plaatsen.

Tandarts en tandprotheticus kunnen al jaren de Biostabil® declareren.

Amsterdam – Niet de Biostabil® van Bruno Santanera draagt een wereldwijd patent maar de Biostabil® van de Amerikaanse firma Dentsply, een van ’s werelds grootste fabrikanten van tandheelkundige producten.

Reeds enige tijd geleden berichte het Tros TV programma Radar dat er veel zaken niet klopten in de Tel Sell commercial van dhr. Bruno Santanera. De reclame rept over een “wereldwijd patent” op de technologie en ideeën achter de Biostabil®. Op de hanger is echter geen wereldwijd patent verleend (Bron Tros Radar).

De Biostabil® is dus op zichzelf wel een reeds langer geregistreerde merknaam. Het is echter een productlijn van kunststof tanden en kiezen voor in een kunstgebit.

De firma Dentsply beraadt zich over eventueel te nemen juridische stappen. Logisch want hun merknaam wordt nu geassocieerd met geheel iets anders.

Via de site van de Sloterdijk Tandzorg Kliniek (www.sloterdijk.org) kunt u een link volgen naar de Dentsply product catalogus met de echte Biostabil® producten.

Hoewel de catalogus niet direct voor de consument bedoeld is, zullen patiënten van ons zich toch even achter de oren krabben als wij hen een Biostabil® in rekening brengen. Deze staat overigens gewoon op de lijst van te declareren tandtechniek in eigen beheer van het Centraal Orgaan voor Tarieven in de Gezondheidszorg, het COTG. Het is tijd dat het merk Biostabil® met het echte product geassocieerd wordt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sloterdijk Tandzorg Kliniek

020-586 90 48

info@sloterdijk.org

 

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site.

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

artikelen - 05 juni 2018

De VtdK heeft Stichting Nipkow verzocht de Ere Zilveren Reissmicrofoon 2018 niet toe te kennen aan kwakzalverij-liefhebber Tineke de Nooij.

behandelwijzen - 10 november 2014

Ze zijn er eindelijk, de Magnet4Go magneetzolen van Energetix. Langverwacht en vanaf vandaag leverbaar, een weldaad voor de voeten, claimt het bedrijf Energetix Nederland, één van de franchiseverkopers van magneetproducten van de gelijknamige Duitse fabrikant, in Bingen aan de Rijn, in midden Duitsland.

behandelwijzen - 24 oktober 2012

De Italiaan Bruno Santanera uit het Groningse Godlinze gelooft nog steeds heilig in zijn magnetische hangers.