Symposium 2023Fysiotherapie en de grens met niet-reguliere behandelwijzen

Schrijf u nu in
Door: de Webredactie | Geplaatst: 27 november 2010

TNO bedrijf wil Chinese kruiden gaan verkopen

Het TNO-bedrijf SU Biomedicine wil volgens het Pharmaceutisch weekblad Chinese kruiden op de Europese markt gaan brengen.

Het door Prof. Van der Greef opgerichtte TNO-bedrijf SU Biomedicine wil volgens het Pharmaceutisch weekblad Chinese kruiden op de Europese markt gaan brengen. Van der Greef is in 2006 al eens genomineerd voor de Kackadoris-prijs voor het aanprijzen van Chinese kruiden.

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

artikelen - 27 juli 2020

Buitenlandrubriek met o.a.: Websites boden valselijk registratie coronavaccin aan / China pusht traditionele geneeskunst tegen Covid-19.

tijdschrift - 13 april 2018

Inhoudsopgave Nederlands Tijdschrift tegen de Kwakzalverij, Jaargang 129, 2018, nr. 1: * De wereld redden met ‘homeoprophylaxis’, pag. 1 * FMWV herbergt kwakzalvers, pag. 6* Van de bestuurstafel, pag. 9* Herregistratie van alternatieve artsen, pag. 10* Positieve gezondheid als modekreet, pag. 13 * Hoop en valse hoop, pag. 16 * Is TCM inderdaad een recente uitvinding? […]

artikelen - 06 februari 2015

Science was tot voor kort een van de weinige wetenschapsbladen die zich niet hadden bezondigd aan het meesturen van pseudowetenschappelijke teksten om daar wat geld aan te verdienen.