UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: de Webredactie | Geplaatst: 21 november 2007

KNMG- discussiebijeenkomst over Alternatieve Geneeswijzen, donderdag 29 november 2007

Het druk bezochte symposium van onze Vereniging op 25 oktober, georganiseerd in samenwerking met het KNMG district Flevoland-Zwolle, had als onderwerp: ´De dokter, de KNMG en de alternatieve geneeskunde´. Op het voorlopige standpunt van de KNMG werd tijdens deze vergadering veel kritiek geuit.

Ter afsluiting van een serie van drie districtsbijeenkomsten over dit onderwerp organiseert de KNMG een landelijke bijeenkomst in Utrecht op 29 november a.s.
Het is van groot belang dat de leden van onze Vereniging en allen die de strijd tegen de Kwakzalverij zijn toegedaan op deze bijeenkomst hun stem laten horen!

Alternatieve geneeswijzen: wat vindt u?
De KNMG stelt haar standpunt over alternatieve geneeswijzen ter discussie op donderdag 29 november 2007. Verschillende sprekers (waaronder oud-minister van VWS, Els Borst en KNMG-voorzitter Peter Holland) praten over de voors en tegens van alternatieve geneeswijzen.

Wat vindt u? Laat u horen op de 29e in de Domus Medica. Uw mening is buitengewoon belangrijk voor de herziening van het standpunt. Schrijf u dus snel in want VOL is VOL.

 

Nieuwsbrief

De Digitale Nieuwsbrief van de VtdK houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen op deze site.

de Webredactie

Gerelateerde artikelen

tijdschrift - 15 januari 2024

Symposiumverslag: Mogelijkheden en beperkingen van fysiotherapie.

tijdschrift - 15 januari 2024

Lees het NTtdK 2023, nr 3 integraal, met oa: alles over het afgelopen jaarsymposium, boekrecensies en meer.

artikelen - 12 oktober 2023

Op zaterdag 7 oktober vond het jaarlijkse symposium van de VtdK plaats. Dit jaar was het thema ‘Fysiotherapie en de grens met wellness en niet- reguliere behandelwijzen’. Bekijk de video’s van de lezingen.