UitgelichtHet boek “Met het oog op Kackadoris” van Cees Renckens is weer beschikbaar!

Koop hier het boek
Door: Bestuur VtdK | Geplaatst: 28 mei 2001

Oproep nominaties Meester Kackadorisprijs 2009

In oktober 2009 wordt de jaarlijkse winnaar van de Meester Kackadorisprijs bekendgemaakt. Het bestuur van uw VtdK vraagt u, leden van de VtdK, om kandidaten te noemen.

Oproep nominaties Meester Kackadorisprijs 2009

Het gaat niet om de kwakzalvers zelf, maar om personen of instanties die in beginsel nog voor rede vatbaar zijn, maar die de kwakzalvers op de een of andere manier geholpen hebben. Zoals u gemerkt heeft, is de publicatie van de ‘shortlist’ van meest kansrijke winnaars een mediagebeurtenis op zichzelf, misschien nog wel meer dan de bekendmaking van de winnaar. Soms beteren de prijswinnaars hun leven.

Elders op deze website vindt u meer documentatie over de Meester Kackadorisprijs.

De leden van de VtdK zijn de ogen en oren van het bestuur. Aarzel niet om uw kandidaten te noemen, ook als de informatie over hen op onze website staat, ook als u ziet dat ze al eens eerder op een shortlist gestaan hebben. Aarzel ook niet als u denkt dat de zondaar of zondares in kwestie niet belangrijk genoeg is om het tot winnaar te brengen, want de ‘shortlist’ heeft ook een grote impact. Het aantal malen dat iemand genoemd wordt, kan veel gewicht in de schaal leggen bij de jury. Uw stem wordt gehoord! Als u pas over enige tijd een schrijnend geval van kwakzalverijbevordering ziet, kunt u het nog steeds melden. Pas tegen de zomer wordt de longlist uitgedund tot een shortlist.

U vindt het reglement en een algemene toelichting hier.

 

U kunt uw melding direct naar secretariaat@kwakzalverij.nl doen,

of in antwoord op de e-mail die u naar deze pagina heeft verwezen.

 

 

 

 

 

Bestuur VtdK

Gerelateerde artikelen

artikelen - 13 april 2024

Orthomoleculaire hormoontherapeuten overspoelen de markt. Vivian Reijs, die ook een hormoon-‘academy’ leidt, is een van hen.

artikelen - 09 april 2024

Mike Verest is een van die leefstijlcoaches met veel volgers die wetenschap aan zijn laars lapt en via sociale media onzin de wereld in slingert.

artikelen - 25 maart 2024

EMDR- en hypnose-therapeute Mariska Bruinenberg heeft geen psycho-diploma, maar behandelt wel complexe aandoeningen als PTSS, relatieproblemen, seksueel misbruik en tinnitus. Ook bij kinderen.